Plankeborde
og interiør

Til privat og erhverv

Vi designer og udarbejder borde og møbler alt efter dine ønsker. Vi sælger rå planker og vi sælger færdige borde, samt alt der ind imellem, alt efter hvad du ønsker og har mulighed for selv. Dvs vi høvler, pudser, kanter, olierer, limer, samler og monterer stel, hvis du ønsker det. Så hvis du ønsker at besjæle bordet med dit eget knofedt og sved skal det selvfølgelig være en mulighed.

Vi har gennem samarbejdspartnere leveret borde, bænke, daybeds, konsolborde, sofaborde, reoler, hylder mv. til mange lande i Europa, til USA og sågar i flere omgange til Grønland. Vi er friske på en udfordring.

Således laver vi opgaver både for private og firmaer, herunder frisører, restauranter, kontorer, vinforretninger, musikstudier osv.

Kom med din ide så finder vi ud af sammen hvordan den kan realiseres.

Der er mange typer borde, men for at have en tommelfingerregel plejer vi at sige at en færdig bordplade mellem 150cm og 300 cm og ca 100 cm bred, 4 cm tyk koster ca 3000,- pr meter. Dertil kommer stel som man enten kommer med selv eller køber hos os for mellem 1200,- og 2200,-